Over mijIk ben Suzanne van Maasakker en sinds 2008 trotse eigenaar van Buro Veranders. Sinds 2001 heb ik als organisatie- en gedragsdeskundige het voorrecht om in de “keuken” van veel bedrijven te mogen kijken, teams te trainen en gesprekken te voeren met interessante mensen. Al die verschillende projecten, opdrachten en gesprekken hebben mij gevormd, inzichten gegeven, geïnspireerd, ontroerd, laten zweten of laten lachen. In de loop van de jaren heb ik gemerkt dat “omgaan met veranderingen” of “veranderingen initiëren” de rode draad is in mijn werk.  Veranderen zijn niet altijd makkelijk en zeker niet altijd leuk, maar ze zijn er en horen nou eenmaal bij het leven en ook bij ondernemerschap. De kunst is steeds het beste eruit te halen wat erin zit: voor de persoon in kwestie maar ook voor het team of de organisatie. Ik ben ervan overtuigt dat elke verandering ook weer nieuwe kansen en mogelijkheden biedt. Je moet ze alleen willen zien!

Het is mijn passie om medewerkers, teams en organisaties te helpen patronen te doorbreken en positieve veranderingen te realiseren door middel van onderzoek, training en coaching.  Ik vind het heerlijk om met mensen aan de slag te gaan om:

  • nieuwe mogelijkheden te verkennen in creatieve sessies
  • ze inzichten te geven in complexe situaties door middel van onderzoek en gesprekken
  • ze vaardigheden aan te leren om effectiever met collega’s of klanten te laten communiceren
  • verbeterprojecten of maatwerk workshops te organiseren

Mijn kracht zit erin werknemers en werkgevers te helpen gemotiveerde keuzes te maken. Daardoor ontstaat er beweging en komt er weer energie vrij om te ademen, het roer om te gooien of toch door te zetten. Niet omdat het moet, maar omdat je weet dat dat de juiste weg is. Daarna is het een kwestie van volhouden, de juiste vaardigheden inzetten of hulp inschakelen om je doel te bereiken.

Om ook grotere projecten of opdrachten te kunnen verzorgen werk ik samen met een aantal bevlogen professionals.

Voor een overzicht van mijn werkervaring en uitgevoerde projecten, klik op mijn linkedinprofiel:
linkedin

Patronen doorbreken en positieve veranderingen op gang brengen op organisatorisch- als op mensniveau, daarin schuilt de kracht van Buro Veranders!